Blog

Opšivanje tepiha je važan korak u održavanju tepiha koji može produžiti njegov vek trajanja i poboljšati estetski izgled. Ako primetite da su ivice vašeg tepiha počele da se raspadaju ili su oštećene, opšivanje tepiha može biti idealno rešenje. Tepih servis Hill Fresh nudi profesionalne usluge opšivanja tepiha koje će vašem tepihu vratiti svežinu i lepotu.

Naš tim stručnjaka za tepihe poseduje veliko iskustvo u opšivanju tepiha svih vrsta i veličina. Bez obzira da li je u pitanju manji tepih u vašem domu ili veći tepih u poslovnom prostoru, možemo vam pružiti kvalitetnu uslugu opšivanja tepiha koja će ga zaštiti od daljeg oštećenja i istrošenosti.

opsivanje-tepiha

Proces opšivanja tepiha obuhvata pažljivo uklanjanje oštećenih delova ivica tepiha, pripremu ivica za opšivanje i zatim pažljivo šivenje novih ivica kako bi tepih izgledao lepo i bio funkcionalan. Koristimo visokokvalitetne niti i tehnike šivenja koje garantuju trajnost i dugotrajnost opšivenih ivica.

Pored opšivanja tepiha, nudimo i širok spektar drugih usluga za održavanje tepiha, uključujući čišćenje tepiha, uklanjanje fleka i mirisa, kao i zaštitu tepiha od budućih oštećenja. Naš cilj je da vam pružimo sve što vam je potrebno kako biste uživali u čistim, svežim i lepim tepisima u svom domu ili poslovnom prostoru.

Ako vam je potrebno opšivanje tepiha, obratite se tepih servisu Hill Fresh i prepustite nam brigu o vašim tepisima. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama i raspitali se o ceni opšivanja tepiha za vaš tepih.

Pozovite